Fit in de zomer!

Van 1 juli t/m 1 september hebben we een zeer uitgebreid zomerlesrooster. Daarnaast hebben we een kleine aanpassing in de openingstijden in die periode. In het weekend sluiten we dan om 14.00.

Welkomstcadeau 

Bij het afsluiten van één van onze pakketten, ontvang je een GRATIS uitgebreide healthcheck cadeau. We meten dan je conditie, kracht, flexibiliteit, bloeddruk en je krijgt een Inbody lichaamsanalyse.

Fitness Loont programma

is een interventie van Vitaplaza in samenwerking met Gemeente Oss. Het is een leefstijlprogramma  met een gezondheidsachterstand die daarnaast een drempel hebben om te kunnen sporten. Deze drempel kan mentaal, fysiek of financieel zijn.

Workshop Yogacentrum

Op zondagochtend 2 juni hebben we alweer een geweldige ochtend op de natuurboerderij Green Heart Nature Farm and Food Forest gepland!
We beginnen met een heerlijke yogales van Melinda en daarna een geweldig verzorgde vers bereide lunch van Tjitske.

Zwemjaarkaart

Leden van Vitaplaza kunnen een zwemjaarkaart voor het Golfbad aanschaffen voor slechts € 65,00 per jaar. Daarmee kan je 2x per week zwemmen.

MoveOss app

Op een laagdrempelige manier starten met verschillende  sport activteiten in Oss? Dat kan! Download nu de MoveOss app en boek jouw activiteit! Ook Vitaplaza activiteiten zijn beschikbaar.

TOP