Trainingsprogramma op maat en personal coaching

Next level fitness

Met geavanceerde cardioapparatuur en eGym tilt Vitaplaza fitness naar het volgende niveau. De slimme apparatuur zorgt ervoor dat jouw trainingsprogramma automatisch wordt aangemaakt en vastgelegd, op basis van je (kracht)testen en je persoonlijke doelstellingen. Een app geeft jou en je personal coach real time inzage in je prestaties en je vorderingen.

Vrije fitness en begeleiding

Ben je niet zo van de digitale toeters en bellen? Dan kun je uiteraard ook fitnessen in onze vrije-fitness-zone en op onze handmatig in te stellen krachtapparaten. In de fitnessruimte is altijd een instructeur aanwezig. Die is er voor al je vragen. En heb je even wat meer feedback of ondersteuning nodig, dan maak je eenvoudig een afspraak met je personal coach.

Personal coach

De coach die jouw intake afneemt, wordt jouw personal coach. Hij of zij helpt je met  je persoonlijke trainingsprogramma, legt het uit, evalueert het regelmatig met je en past het weer aan. Je personal coach helpt je bovendien om je sportritme te vinden en vast te houden en om je trainingen vol te houden. Kies voor een pakket met healthchecks, als je nog nauwkeuriger je vorderingen wilt kunnen volgen.

De Healtchcheck

Jij staat centraal

Bij Vitaplaza draait het om jou. Jij staat centraal. Dus krijg je van ons een persoonlijk plan van aanpak. Dat plan maken we op basis van een intake en kunnen we met de healthcheck nog inzichtelijk maken. Want: meten is weten. De healthcheck brengt je conditie, kracht, flexibiliteit en lichaamssamenstelling in kaart. Een perfecte manier om jouw persoonlijke ontwikkeling te starten en je vorderingen te volgen.

Jeugd

Vanaf 13 jaar mag je bij Vitaplaza individueel fitnessen. Natuurlijk wel altijd met een verantwoord trainingsschema dat helemaal is afgestemd op jou. Met je personal coach heb je regelmatig een afspraak om het schema weer aan te passen.Er zijn geen speciale jeugdtijden, dus je kunt sporten wanneer het jou het beste uitkomt.
 

Bedrijfsfitness

Medewerkers van bepaalde bedrijven en organisaties kunnen bij ons sporten voor een gereduceerd tarief. Informeer bij je werk wat de mogelijkheden zijn. Of vul het interesseformulier in, dan nemen we contact met je op. Is je werkgever aangesloten BFNL (bedrijfsfitness Nederland) dan kun je via je werkgever met belastingvoordeel sporten bij Vitaplaza.

Proefles

 

We vinden het belangrijk dat je goed begeleid wordt tijdens een proefles. Daarom  is het noodzakelijk om hiervoor een afspraak te maken. Dit kan heel gemakkelijk middels onderstaande knop. We nemen dan snel contact met je op om de proefles in te plannen.

Nieuwsgierig?

Boek eerst een proefles of schrijf je nu in!
TOP