Leuke extra's

Vitaplaza biedt allerlei leuke extra’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus over voeding? En ook leuk: je kunt bij ons terecht voor sportieve kinderfeestjes en we hebben een fijne deal met onze buurman het Golfbad. Bovendien krijgen onze leden aantrekkelijke kortingen bij verschillende Osse bedrijven.
Mooi meegenomen, toch!

Zwemkaart

voor slechts € 65,00 per jaar bij jouw abonnement.

Body Support

ons voedingsprogramma.

Cursussen

op het gebied van sport, yoga, voeding en leefstijl.

Korting

bij een aantal lokale bedrijven.

Kinderfeestjes

Hiphop, Bootcamp, Escaperoom of Expeditie Robinson.

Personal Training

met één van onze specialisten.

Sauna

Na inspanning komt ontspanning! Maak je trainingsdag compleet met een saunabezoek. Het rustmomentje van de dag. Zowel in de heren- als in de dameskleedkamer bevindt zich een saunacabine met een temperatuur van ongeveer 85°. Ook is er een koude douche en staan er stoelen om rustig weer af te koelen.

Horeca en gratis drankenbuffet

Bij alle abonnementen is ons drankenbuffet inbegrepen: Koffie, thee, cappuccino, hot Chocolat en gekoeld en ontkalkt water.

Daarnaast hebben we ook verschillende dranken te koop. En ook voor proteïne- rijke versnaperingen zijn in de lounge verkrijgbaar.

Kinderdagverblijf Pippi

Kinderdagverblijf Pippi biedt professionele opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Pippi is een kleinschalig kinderdagverblijf, zodat ze optimale aandacht en betrokkenheid kunnen garanderen. De gediplomeerde leidsters beschikken over alle benodigde kennis en ervaring.

Flexibele opvang van 07.00 tot 19.00uur

Ingang: achterzijde van Vitaplaza (Euterpehof) Kijk voor meer informatie op https://kdvpippi.nl/

Wil je meer informatie?

Vul dan het interesseformulier in en wij nemen contact met je op!
TOP