Het draait allemaal om jou

Jij staat centraal

Vitaliteit gaat niet alleen om lichamelijke gezondheid, maar ook over mentaal welbevinden en kwaliteit van leven. Daarom vind je bij ons naast sport- en yogaprofessionals ook zorg- en andere professionals. Afhankelijk van jouw specifieke vraag stellen we een multidisciplinair team samen dat je helpt om jouw specifieke doel te bereiken. Want bij Vitaplaza draait het om jou. Jij staat centraal.

Maatwerk voor speciale doelgroepen

Bij Vitaplaza zijn we er ook voor mensen die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze een chronische aandoening hebben, of herstellend zijn van een ziekte. Of omdat ze in armoede leven. Voor al die mensen leveren we maatwerk. Met speciale groepslessen en leefstijlprogramma’s. Want wij vinden we dat sporten en bewegen voor iederéén mogelijk moet zijn.

Personal coach

Kom je bij Vitaplaza fitnessen, dan krijg je een persoonlijk trainingsschema op basis van een intake en eventueel aangevuld met een healthcheck. En een personal coach die jouw trainingsprogramma maakt, uitlegt, evalueert en aanpast. Je personal coach helpt je bovendien om je sportritme te vinden en vast te houden en om je trainingen vol te houden.

TOP