Over ons

Bij Vitaplaza werk je in een inspirerende omgeving aan je vitaliteit. Ons team van deskundige en enthousiaste professionals staat voor je klaar om je daarbij te helpen. Om niet alleen je lijf, maar ook je hoofd gezond te houden. Dat doen we met een persoonlijke aanpak. En met begeleiding op maat als de situatie daar om vraagt. Want wij zijn ervan overtuigd dat je met een gezonde leefstijl beter presteert en minder ziek bent.

Fijne omgeving

Onze locatie is gezellig en heeft een fijne sfeer. Is ruim en veilig opgezet. Meer dan 1.700m2, met een grote fitnessvloer, squashbanen, diverse groepsleszalen en een gezellige lounge waar je van een gratis drankje kun genieten.

Enthousiast team

Ons team bestaat uit enthousiaste sport-, yoga-, zorg- en andere professionals. Zij staan voor je klaar om je te helpen vitaal te worden, te werken en te leven. We zijn er voor jou!
 

Persoonlijke aanpak

Jij staat centraal. Dus maken we waar dat nodig is een persoonlijk plan van aanpak. En heb je even moeite om je gezonde leefstijl vol te houden? Dan helpt jouw personal coach je er weer doorheen!

Zo zien wij dat

Wij geloven dat je met een gezonde leefstijl beter presteert en minder ziek bent. We helpen je daarom om niet alleen je lijf, maar ook je hoofd gezond te houden. Zodat jij lekker de dingen kunt (blijven) doen waar je blij van wordt!

Werken bij Vitaplaza

Vind jij het leuk om mensen te helpen om vitaal te worden, vitaal te werken en vitaal te leven? En ben je op zoek naar een leuke baan? Bekijk dan onze vacatures of stuur ons je open sollicitatie. Wie weet zijn we binnenkort collega’s!

Bij Vitaplaza werk je in een inspirerende omgeving aan je vitaliteit.

TOP