Professioneel, veilig en sfeervol

We vinden het belangrijk dat jij je bij ons op je gemak voelt. Daarom zorgen we voor een professionele, veilige én sfeervolle omgeving. Zo kun jij je 100% focussen op jouw vitaliteitsdoelstellingen.

Professioneel

Alle ruimtes zijn schoon en goed gekoeld en geventileerd. De verlichting is biodynamisch, wat betekent dat het daglicht en dagritme wordt nagebootst. Dat versterkt je trainingservaring en het stimuleert een betere slaap en een beter slaapritme. Er zijn dagelijks meerdere professionals aanwezig. Zij helpen je, geven je aandacht en maken jouw verblijf zo aangenaam mogelijk.

 

Veilig

De ruimtes waar gesport wordt zijn ruim van opzet en voorzien van topkwaliteit materiaal. Zo kun jij veilig sporten. Maar veilig betekent voor ons ook sociaal veilig. Dat wil zeggen dat iedereen mee kan en mag doen en dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Daar zien we ook op toe.

 

Sfeervol

Met een smaakvol interieur, vriendelijke medewerkers en gezellige medesporters zorgen we voor een sfeervolle ambiance. In de lounge kun je met een gratis drankje weer even op adem komen, andere sporters ontmoeten en gezellig nakaarten en nagenieten.

Ruime openingstijden

Vitaplaza is 7 dagen per week geopend. En al vanaf 07:00 uur ‘s ochtends. Dat is ruim 90 uur per week. Mogelijkheden genoeg dus om op het moment dat jou het beste past aan de slag te gaan met jouw vitaliteitsdoelen.

Wil je kennismaken met onze locatie? Neem dan contact op met ons team voor een rondleiding of boek een proefles.

Vitaplaza

De professionele, veilige en sfeervolle plek om met je vitaliteit bezig te zijn.
TOP